Трибина о пољопривреди у Бресју

Трибина о пољопривреди у Бресју

Трибина о пољопривреди у Бресју код Свилајнца

Организатор Општински одбор Српског покрета Двери из Свилајнца

Трибина о пољопривреди у Бресју

У сали Дома културе у селу Бресју одржана је велика пољопривредна трибина. На трибини су говорили председник ОО СП Двери Душан Лазаревић, потпредседник ОО СП Двери Иван Вујчић, доктор ветеринарске медицине, Душан Радосављевић председник одбора за пољопривреду ОО СП Двери Свилајнац, а гост је био дипломирани инжењер пољопривреде Драган симић из Бајине Баште.

Присутнима се прво обратио Иван Вујчић, иначе мештанин села Бресја који је присутне упознао са демографском сликом села као и о осталим статистичким подацима. Затим је говорио  Душан Лазаревић који је укратко упознао присутне са активностима и плановима ОО СП Двери Свилајнац и уопште о ситуацији у којој се тренутно Србија налази, а собзиром на то да је тема трибине била пољопривреда исцрпно излагање је имао г-дин Драган Симић који је своје искуство поделио са присутнима и изложио програм за пољопривреду СП Двери.

Одлуку да се трибина одржи у најмањем селу на  територији општине Свилајнац је донео Општински одбор на предлог Ивана Вујчића који је као главни разлог навео чињеницу да је на последњим председничким изборима кандидат СП Двери Бошко Обрадовић имао други резултат и да је у селу Бресју формиран први Месни одбор СП Двери на територији општине Свилајнац.

Иначе ово је била прва трибина СП Двери на територији општине Свилајнац.

Д. Л.

resavski postonosa
САЗНАЈТЕ ПРЕ ДРУГИХ, ОБАВЕСТИТЕ ИХ:

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

error

Ако Вам се допада, сазнајте пре свих!

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email