Ветерани ФК „Црвене звезде“ гости на Бојачи

Ветерани ФК „Црвене звезде“ гости на Бојачи
Spread the love
Spread the love

Ветерани ФК „Црвене звезде“ гости на Бојачи

Ветерани ФК „Црвене звезде“ гости на Бојачи

Пре осам деценија група угледних Свилајнчана основала су спортски клуб „Раднички“ а прва фудбалска утакмица одиграна је против екипе фабрике обуће „Бостон“ из Београда. За осамдесет година постојања кроз клуб су прошле генерације играча којима је фудбалска игра била задовољство, занимање или извор егзистенције.


Поводом 80 година постојања и рада, ФК Раднички ветерани у понедељак 15 октобра 2018 године са почетком у 15 часова на стадиону Бојача , одиграће пријатељску утакмицу са ветеранима Црвене звезде из Београда. Међу прослављеним црвенобелима биће голан Дика Стојановић, Милош Шестић, Душан Савић, Јован Куле Аћимовић, Здравко Боровница и други асови.


Улаз на стадион је слободан а биће ово прилика да се подсетимо фудбалских асова који су прославили Црвену звезду и српски фудбал. Ветерани Радничког били су веома успешни у лигама у којима су се такмичили. Публика ће моћи да ужива у лепим и атрактивним потезима и биће то фудбалска представа за све љубитеље ове најпопуларније игре на свету.



Р.П.

resavski postonosa

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/resavskipostonos/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420