Седам година од оснивања Српске напредне странке

Марија Стевановић, директор ТЕ Морава, на прослави седам година рада и постојања СНС
Spread the love
Spread the love
Оснивачи СНС у Свилајнцу на годишњици

 

     Поводом седам година од оснивања Српске напредне странке у Београду је одржана свечаност којој су присуствовали страначки лидери и представници из општинских одбора из Србије.

     Међу присутнима су били Марија Стевановић, директор ТЕ Морава из Свилајнца у чијој кући је и основан свилајначки општински одбор, и Златан Добросављевић. Тада је послата иницијатива за формирање одбора. Из врха странке професор Радмил Црњаковић је изабран за повереника, а касније и за председника.

Александар Вучић, председник Владе Републике Србије и Марија Стевановић, директор ТЕ Морава, на прослави седам година рада и постојања СНС

Александар Вучић, председник Владе Републике Србије и Марија Стевановић, директор ТЕ Морава, на прослави седам година од оснивања СНС

 После слабих резултата на локалним изборима. и прикључења групе грађана распуштен је одбор и постављена су два повереника. На страначким изборима 2015.године изабран је нови председник општинског одбора. На кампању и ток гласања уложена је жалба страначким органима. Екипи Тв Ресаве је прво забрањиван рад, а касније су и ометани у раду. Иначе Тв Ресава је 2008.године снимала оснивачке скупове СНС у Великој Плани и Смедеревској Паланци.

Председник Републике Србије Томислав Николић и Марија Стевановић

Председник Републике Србије Томислав Николић и Марија Стевановић

Преузимањем одговорности за вођење државе СНС је широм отворио врата за све способне, образоване и поштене кадрове. Из врха странке су најављиване промене и смене за неспособне.

Председник странке је најавио: „Оне који само траже функције и положаје, сменићемо на страначкој скупштини у јануару и поставити нове и вредне људе.“

Очекују се и промене у Главном одбору странке. Велика су надања грађана да ће огромно поверење које је дато страци на изборима дати резултате у економској стабилности земље и истрајности у вођењу спољне политике.
Са свечаности је упућена јасна порука да се морају прочистити редови странке и дати шанса способнима и образованима који знају умеју и хоће.
Колико се успело у унутарстраначким реформама врло брзо се може видети на предстојећим изборима.

Оснивачи СНС из Свилајнца дошли су на свечаност да чују смернице за даљи рад из врха странке и председника Александра Вучића.

РП

resavski postonosa

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.