ПРВИ ПРИВАТНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ

Жика Трифуновић организовао први пољопривредни сајам у Жагубици
Spread the love
Spread the love
Жика Трифуновић организовао први пољопривредни сајам у Жагубици
Жика Трифуновић организовао први пољопривредни сајам у Жагубици

ЖАГУБИЦА – Најновије пољопривредне машине и механизација, најбоља грла стоке, врхунски стручњаци за генетику из Аустрије, промотер трактора из Индије, храна, зимница…

Све на једном месту. У Жагубици у којој је одржан први пољопривредни сајам. И то приватни пољопривредни сајам „Србијо, започнимо“, чији је организатор привредник из Беча Живојин Трифуновић, Жика Бомба, родом из Жагубице. Мотив да самостално организује једну овакву манифестацију му је, каже, био да Жагубица опет постане лидер у производњи јагњади, сира и млека.
– Када ме је комшија Илија Милосављевић питао да ли могу да обезбедим превоз за Новосадски сајам, помислио сам да бих могао да организујем сајам код нас. Он ми није веровао и опкладили смо се у флашу пива, коју сам данас добио – рекао је Трифуновић и додао да га је манифестација коштала око 2.500 еура.
Он још каже да ће се на наредним локалним изборима кандидовати за председника општине Жагубица. Победио или не, планира да доведе инвеститоре који би отворили фарме или нашли партнере за производњу разних производа.

Преузето од „Вечерњих новости“

resavski postonosa

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/resavskipostonos/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420