АМД „Свилајнац“ поново у функцији грађана – Бесплатне ситне поправке и друге повољности

ovosti          За старе и нове возаке у Свилајнцу, Жабарима, Лапову, Баточини и Марковца повољне вести из Ауто мото друштва „Свилајнац“. После рконструкције и прилагођавања новим прописима технички преглед поново је почео са радом 8.априла. У лепо уређеном простору са најсавременијом техником контролишу се аутобуси, камиони и аутомобили. Задржане су прошлогодишње цене.

        Да се подсетимо, први технилки преглед обављен ја у овом ауто мото друштву 1974. године. У његовом саставу била је и прва ауто шлола у Свилајнцу. За урађен технички преглед возила можете урадити неколико бесплатних механичарских услуга, тако да је ова услуга најјефтинија у околини. У Амд „Свилајнац“ можете добити сва међународна документа и овлашћење за управљање туђим возилом. Једини у Свилајнцу раде хомологацију возила из увоза, атесте и реатесте. Од јула радиће се технички прегледи трактора по селима.

         Обука возача је по најнижим ценама, са одложеним плаћањем на више рата, у договору са клијентима. Бесплатан је излазак на прво полагање теоријског и практичног дела испита. Од оснивања до данас преко десет хиљада кандидата из Свилајнца и околине завршило је обуку у овој установи. Квалиет услуга, одговорност и љубазност особља најбоља су препорука за редовне и будуће кориснике услуга.

Р. П.

САЗНАЈТЕ ПРЕ ДРУГИХ, ОБАВЕСТИТЕ ИХ:

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

error

Ако Вам се допада, сазнајте пре свих!

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email