Свечано и радно у Центру за истраживање “Ресава”

           Од оснивања Центар “Ресава” из Свилајнца је реализовала свој програм рада организујући предавања на разноврсне актуелне теме. Међу уводничарима су били чланови Центра “Ресава” али и познате личности из области медицине, науке, пољопривреде, историје, књижевности.

Председник Центра “Ресава”, магистар Јосо Циндрић уручује захвалнице Радету Вујучићу.

            Ни пандемија “Ковида 19” није спречила да се уз поштовање епидемиолошких мера и предавања на даљину реализују одређене теме које су пратили и студенти факултета. Све активности Центра “Ресава” медијски су пратили локални медији што је изазвало велико интересовање јавности. После оваквих активности омасовљен је и број чланства који су активно учествовали у реализацији плана и програма. Редакција “Ресавског поштоноше” снимала је и на Yu tube каналу постављала сва предавања.

Председник Центра “Ресава” магистар Јосо Циндрић уручује захвалнице Радету Ђорђевићу.

            Из програма рада данас је изузетно актуелно поглавље Очување здравља које гласи: кроз едукацију становништва о мерама неспецифичне превенције, одржавање опште и хигијене простора у којем живимо, правилној исхрани и снабдевању водом, потребној физичкој активности, заштити околине, избегавања ризичног понашања, здравственом васпитању и неговању здравог стила живота чувамо здравље свих генерација.

Председник Центра “Ресава” магистар Јосо Циндрић уручује SA РадетOом Вујучићeм и Радетoм Ђорђевићем.

              У знак захвалности за допринос афирмацији Центра “Ресава” уручене су захвалнице Ауто мото друштву “Ресава” и редакцији листа “Ресавски поштоноша” који ове године обележава 150 година од оснивања. У име наведених институција захвалнице су примили Раде Вујичић и Раде Ђорђевић.

Уз коришћење видео линка следећа тема Центра “Ресава” биће “ Корона вирус и страх”.

На сликама: Председник Центра “Ресава” магистар Јосо Циндрић уручује захвалнице Радету Вујучићу и Радету Ђорђевићу.

Р. П.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

error

Ако Вам се допада, сазнајте пре свих!

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email